Klinikfællesskabet SSHG8b

Klinikfællesskabet Relationsterapeuterne

Er et harmonisk klinikfællesskab beliggende i centrum af Viborg, og består lige nu af:
→ Lyssalen til kurser, foredrag, gruppeterapi, foredrag, åndedrætsterapi sessioner m.m.
→ 4 Kliniklokaler
→ Toiletter, hyggeligt venteværelse, kontor m.m.

Lyssalen

En hyggelig sal på 30 m2 med lydanlæg og surroundsystem, 3 x 2 meter el lærred, projektor, 4 x 2 meter whiteboard tavle, hurtig wi-fi netadgang og tilhørende udstyr. plads til 20 personer og et tilhørende antal stole og klap-ud borde.
Herudover er der liggeunderlag, puder, pudebetræk og tæpper til 14 personer.
Lyssalen bliver brugt til gruppeterapi, åndedrætsterapi, klangmassage, foredrag, seminarer, kurser o.l. – og har en “god energi”.

Adgang til: Te-køkken Nespresso maskine og mælkeskummer, el-koger, køleskab, venteværelse/samtalerum og udgang til stor sydvendt tagterrasse midt i Viborgs gamle bydel.

Lokalet kan lejes til gode aktiviteter og efter aftale i tidsrummet fra kl. 08:00 - 22:00.
Pris 400,- (ved op til 4 timers brug), herefter er prisen kr. 100,-/time.
Prisen er kr. 1.200,- for brug af Lyssalen en hel dag.
Forplejning og forfriskninger er ikke inkluderet i ovenstående priser. Hvis oprydning og rengøring ønskes eller der er behov for dette efterfølgende koster det kr. 300,- yderligere. Skader på inventar, gulve o.l. afregnes til kostpris.

Kliniklokaler hos Relationsterapeuterne

Sydvendte klinik – nr. 1 & 2 (17 m2 + kontor): Knud Thorbjørn Hansen
Vestvendt klinik – nr. 3 (14 m2): Sara Ditlev Kristensen
Vestvendte klinik – nr. 4 (21,5 m2): Tine Rose Jensen
Østvendte klinik – nr. 5 (12,5 m2): Ditte Lund Frederiksen
Klinikleje inkluderer: hurtigt wifi, forbrug el/vand/varme, rengøring af fællesarealer m.m. Brug af Lyssalen kan indgå.

Historisk omkring St. Sct Hans Gade 8b

St. Sct. Hans Gade 8, blev i gammel tid kaldt Sct. Hans Gade 8. Ejendommen har i mange år været ejet af Egon Levring, som i dag udlejer det meste af sin ejendom.
Da klinikfællesskabet Relationsterapeuterne på St. Sct Hans Gade 8b, 1.sal skulle skabes var Foreningerne Danmarks Afholdsforening (afdeling Viborg), Foreningen Al-anon og Foreningen Frirum Viborg en integreret del af det helende fællesskab. Fokus var at få skabt et et fællesskab; et åndsorienteret, socialt- og kulturelt værensted.
Indsatsen ydet af tidligere formand Per Krathmann Nielsen og Filip Sønderskov fra den nu nedlagte Forening Ædru Livsstil – Midtjylland vil specielt blive husket. En ny forening: Viborg Totalafholdsforening er etableret, som er mere i overenstemmelse med den oprindelige impuls bag Danmarks Afholdsforening stiftet d. 17. april 1879. Foreningerne har i dag til huse i De Frivilliges Hus i Viborg.

Klinikfællesskabet

Delpersonlighedshjulet.jpeg Hygge indgang Venteværelse Venteværelse plantevæg Lyssalen - rundkreds Blomster Lyssalen Den sydvendte terrasse Gangen Headstand Lyssalen