Firma historien

Mit firmas historie - cvr. 16697796

HjerteDialog screenshot

2023 ændrer jeg mit firmas navn til: HjerteDialog v. Knud Thorbjørn Hansen

Jeg arbejder nu primært som forvandlingspartner og medvirker til menneskers indre forvandling, heling og realisering af egen unikke mission, vision og værdier – både for individer, grupper og institutioner – og det sker i en lyttende dialog med ens hjerte, og igennem dialog fra hjertet og mellem hjerter.

Når mennesker går igennem et dybt virkende terapeutisk forløb oplever jeg at dette menneske kan blive fyldt med hjertekraft og i en nær dialog med sit hjertes tale. Når vi oplever at blive svigtet, ekskluderet, misbrugt, forladt og måske fyldes med dyb sorg/meningsløshed/mistillid og mister fodfæstet for en stund  – er det også her at nye muligheder opstår – bl.a. muligheden for at finde sig selv i en nær dialog med sit hjerte: en Hjertedialog.

Mit fokus er at kraften ligger i "stilhedsrummet", og når der er en sund balance mellem det såkaldte indre og ydre, er vi tro mod os selv. Min overbevisning er at vi mennesker består af ånd, sjæl og krop - at vi hver især har en opgave, som vi skal vågne op til. Når vi er længst væk fra vores fredfyldte og kærlighedsfyldte værenssted, så mærker vi smerte, sorg, angst, tristhed - og kan føle os magtesløse, betydningsløse og at livet er meningsløst. Opgaven består i at lære virkelig at turde lytte til vores hjertes kalden og handle herudfra.

I den samenhæng, gør jeg en forskel: igennem terapeutiske samtaler og arrangementer; forløb, kurser, workshops, seminarer, foredrag og skræddersyede pædagogiske udviklingsforløb med fokus på relationer, udvikling, læring, heling & handling.

Jeg er her med andre
– så du kan finde dig selv, din livsgnist og retning
- og komme videre med andre
igennem HjerteDialog.
2022 ændredes navnet til: MaSimba udvikling og HjerteKraft terapi v. K.T.Hansen

Terapi og udvikling hænger uløseligt sammen – derfor sammensætningen. Jeg har en tro på Ubuntu konceptet fra Sydafrika og at “Vi bliver kun et helt menneske igennem andre!” – al heling sker igennem dialog fra hjertet og med hjertet. Vi såres igennem vores relationer – og vi heles igennem relationer.
Jeg har igennem mit liv været styret af troen på kærligheden og overbevisningen om, at vi alle har en indre højere kraft, som kan få mirakler til at ske, hvis vi blot formår at lytte og handle i overenstemmelse med denne. Kraften oplever jeg er nært forbundet med vort hjerte og vor “sjæls kalden”, et sandhedskald, som vi til tider mærker lige netop i vor hjerteregion, hvis vi forbliver bevidste eller begynder at vågne.

MaSimba & HjerteKraft logo_low copy

1999 ændrede jeg firmanavnet til: MaSimba v. K.T.Hansen

På det Sydafrikanske sprog Shona betyder masimba: “den kraft, som overvinder alt!” – et navn jeg blev nært forbundet med i bushen i Zimbabwe. Denne uovervindelige kraft er for mig guddommelig – og når den først indfinder sig – uanset om det er i et individ, et team eller en virksomhed, så sker der mirakler. Jeg oplever, at når vi lever vi i overenstemmelse med denne indre stemme, bliver vi fyldt med entusiasme – og en ustoppelig indre energi og hjertekraft. En kraft, som vi specielt kan komme i kontakt med i den tilstand og det rum, som findes imellem f.eks. en indånding og udånding.
I 1999, under et projekt i Kina, fik jeg ideen til mit logo. Efterfølgende fik jeg det rentegnet af Illustrator og kunstner: Pernille Helleskov Pedersen og endelig bearbejdet af grafiker og multikunstner: Marianne Kristensen.

masimba-ikon

Den 25.01.1993 etablerer jeg min personlige danske virksomhed: TTI v. K.T.Hansen.