NADA-øreakupunktur

NADA-øreakupunktur: Komplementær understøttende behandling

Personligt har jeg arbejdet som certificeret NADA øreakupunktør siden 2013 og har brugt det som et supplerende behandlingsværktøj i forbindelse med recovery, stress, forebyggelse af tilbagefald/afhængighed og psykiske ubalancer – både i min klinik og på mit tidligere arbejde som socialpædagog og afhængighedsrådgiver.

NADA er en recovery- samt empowerment metode og er ikke en lægelig eller medicinsk behandling. NADA er at betragte som et supplement til anden behandling.

Jeg kan i dag tilbyde det til enkeltpersoner som er igang med et terapeutisk forløb hos mig eller efter aftale for grupper på f.eks. døgnbehandlingsinstitutioner. Jeg kombinerer ofte NADA med brainwave musik og beroligende NADA te.
NADA bør være for alle! Jeg har derfor valgt kun at tage et minimumsbeløb for NADA behandling i min praksis til dækning af udgifter til nåle, NADA te, lokaler m.m.

NADA (National Acupuncture Dextoxification Association) blev etableret i Danmark i 1985 som en non-profit organisation med det formål at udbrede kenskabet til NADA metoden.
Jeg står registreret på den landsdækkende NADA behandlerliste.
Læs evt. mere her: nada-danmark.dk

nada_logo-300x113