At finde sig selv og Delpersonlighedshjulet

At finde sig selv og Delpersonlighedshjulet

FORMÅL

At hver deltager får nye indsigter omkring sig selv, sine vanemønstre og det sande menneske bag det hele, og samtidig oplever humor, glæde og latter.
At hver enkelt deltager får mere hjertekraft og inspiration på sin vandrings- & opdagelsesrejse mod at finde hjem til sig selv.

KORT BESKRIVELSE

Foredrag & introduktion til tema
Indføring i temaet og en overordnet gennemgang af King/Queen Babysyndromet, Delpersonlighedshjulet, Maskernes Fald m.m.

Dag 1 & 2 (workshop)
Workshop starter, og vi vil arbejde i et trygt og anerkendende læringsrum. Der vil være oplæg, vi vil arbejde legende, kreativt og terapeutisk med skygge- & maskearbejde, individuelle opgaver og i grupper. Vi vil opdage synlige/ikke bevidste forsvarsmekanismer og ubevidste vanemønstre. Det som vi ikke længere har brug for kan vi i frihed give slip på. Undervejs vil den enkelte forsigtigt afdække sit autentiske værenssted/kerne. At handle i overenstemmelse med sit indre og være tro mod os selv – det kræver at vi ved, hvem vi er og som minimum ved, hvem vi ikke er.

TID OG STED

Klinikfællesskabet Relationsterapeuterne: St. Sct. Hans Gade 8B, 1.sal th., 8800 Viborg

Dag 1: Fredag  d. 26. januar  2024, kl. 17:00 - 21:00 (opstart)
Dag 2: Lørdag  d. 27.januar  2023, kl.  09:30 - 17:30 (workshop - dag 1)
Dag 3: Søndag d. 28. januar  2023, kl.  09:30 - 16:30 (workshop - dag 2)
Obs.: Indlagt løbende pauser + 1 times spisepause.

PRIS

For 1.dag: kr. 400,- og For alle 3 dage: kr. 2.700,-
I prisen indgår alle materialer, samt kaffe/te/vand og lidt økologiske nødder/tørret frugt og frisk frugt i løbet af dagen.
Rabatmuligheder, afbudsbetingelser o.a. - tjek her.

PRAKTISK

Der et køleskabsplads til opbevaring af egen madpakke og drikkevarer. Alternativt er der flere gode spisesteder i kort gåafstand fra vort sted.
Medbring tøfler/varme sokker/hjemmesko – vi har “skofri” zone.
Overnatningsmuligheder er der mange af i Viborg. Flere klienter har haft gode erfaringer med klosterpensionen.dk - tlf.: 21 45 56 54 - få meter fra klinikfællesskabet.